Compassionate Inverclyde Launch- Greenock UK
Miércoles 1 de Marzo. 9.30
like twitter

Este miércoles 1 de Marzo estaremos presentando el trabajo de Sevilla Contigo, Ciudad Compasiva en el “Compassionate Inverclyde Launch”. Greenock UK.

Draft 3 Programme

Date:                    1st March 2017

Time:                    9.30-11.30

Venue:                Beacon Arts Centre

Activity Person Responsible Time
Arrival and coffee

 

All 9.30am – 10am
Welcome

 

Provost Robert Moran 10.05                                   5 mins
Cabinet Secretary for Health, Wellbeing and Sport Shona Robison

 

10.05-10.15                     10 mins
Compassionate communities International Prof Scott Murray

 

10.15-10.25                      10mins
Compassionate Communities

Inverclyde Film

Steven , Your Voice 10.25-10.30                     5 mins
Compassionate Inverclyde Local

 

Alison Bunce 10.30-10.40                     10 mins
Compassionate Inverclyde

High 5 Wellbeing Programme

Personal experience

Alison Akthar 10.40-10.45                     5  mins
Drama

 

Ruiairdhi Ford (update Jan) 10.45-11.00                     15 mins
Skype conversation from Seville.

 

Cristina Castillo 11.00-11.10                     10 mins
Questions and Answers

 

Audience and panel 11.10-11.20                     10 mins
Closing remarks

 

Mr Brian Moore 11.20-11.25                        5 mins